søndag den 26. maj 2013

Fået værtsfamilie!!

Fik værtsfamilie d. 18 april 2013Som I måske allerede har læst om, inden under ,Placering øverst på siden, så har jeg fået min værtsfamilie. Jeg var så heldig, at jeg kun skulle vente i 4 måneder på at få den!!!  (kan også læses under Gennemgang). 

Jeg fik min værtsfamilie på en lidt anden måde end jeg troede. Det startede med, at jeg morgnen den 18. april 2013, der var lockout på min skole, satte mig til at læse mine mails. Min mor og far var taget på arbejde og min lillesøster var ligeså lige gået i skole. Jeg åbnede en af mine 3 nye mails og så det stod "More pictures of me and Kevin" og jeg tænkte, jeg kender ikke nogen der hedder Kevin... jeg troede, det var en af de mails, hvor man fik en virus, hvis man trykkede upload til billederne. Så åbnede jeg en af de tidligere mails, jeg havde modtaget. Jeg glemte at kigge på overskriften, som faktisk beskrev, hvad det gik ud på "Exchange". Det hele stod på engelsk og jeg begyndte læste. Mailen sagde ikke direkte, hvad det hele gik ud på, men mens jeg læste begyndte det at gå op for mig. Det var min værtsmor i Indiana, der havde skrevet en mail til mig!! Og jeg brød ud i gråd! jeg var så lykkelig. Jeg læste mailen færdig, mens tårene trillede ned af kinderne. Starten på Dawns mail :)

Jeg skal bo hos familien Walker bestående af mor Dawn på 48 år, som underviser sygeplejersker, efter selv at have arbejdet med det i 15 år. Far, Kevin er også 48 år og han er elektroingeniør og lidt af en håndværker, da han har bygget deres kælder selv! De har to hunde Jackson og Magic på 12 og 14 år. Racen på hundene er schæferhund mix og gul labrador. 

Dawn og Kevin har sammen en søn, Michael. Han er 29 år gammen og bor inde i byen Lebanon, hvorpå min familie bor lidt på landet. Han bor sammen med sin kone Stephanie på 28 og deres søn Jacoby på 2.

Jeg skal gå på Lebanon High school. Der er ca. 935 studerende. Deres maskotmærke er en tiger, super fedt!
Mere om alt det her kan findes under placering og gennemgang øverst, under billedet:)