mandag den 17. juni 2013

Mundtlig afgangsprøver i folkeskolen

Mundtlige afgangsprøve afsluttet!Karakterskalaen: i Danmark er, at den dårligste karakter er -3 derefter kommer 00, 02, 4, 7, 10 og 12, som er det bedste.

D. 04-06-2013 Mundtlig dansk. Jeg har været oppe i dansk mundtlig, det gik rigtig godt. Jeg fik et stort 12- tal. De sagde, jeg havde styr på mine ting og at der ikke var så meget at sige. Jeg havde trukket fordybelsesområdet Edvard Munch, hvor jeg så skulle vælge et af hans malerier at analyserer. Jeg valgte Death of Marat 1 af Edvard Munch.
kig evt. i mail til jeanette.

D.06-06-2013 var det mundtlig matematik og det gik også godt. Jeg var i en gruppe med to andre af mine veninder. Vi trak et opgaveark omkring kornsiloer, så det var om figurerne cylinder og kegle og beregninger omkring rumfang og areal.
Jeg fik et 10-tal :D Dejligt!

D. 11-06-2013 mundtlig tysk. Tysk var en af de hårdeste eksamener at vide, man skulle op i. Dagen inden den tyske afgangsprøve var vildt træls og jeg følte presset var stort. Man skulle huske vildt meget og nervøsiteten voksede kun i mig. Jeg var også nervøs på selve dagen, men jeg havde øvet mit tysk med min mor og far, så det beroligede mig. Jeg fik 12!!! meget stolt og overrasket. det var hele arbejdet værd:) er så glad for det!

D. 14-06-2013 mundtlig fysik/kemi. I fysik/kemi fik vi lov til være sammen i grupper og gå op til eksamen i grupper. Jeg var i gruppe med en af mine veninder. Der var 2 andre grupper inde sammentiedig med os. Min veninde og jeg trak emnet "Neutralisation" og fremlagde forsøg og teori omkring det. Vi fik begge 12! Men censor var lidt i tvivl, da vi var ret så nervøse, og hun så det som et tegn på usikkerhed, men vi fik stadigvæk 12!! :)

D. 17-06-2013 mundtlig engelsk. I engelsk ville jeg rigtig gerne have en god karakter, fordi jeg jo skal tilbringe et helt år på at snakke, skrive og leve af engelsk i USA. Jeg var nervøs, men klarede mig godt! jeg fik 12, så jeg er super glad og KLAR TIL AT SOMMERFERIEN STARTER!<3