fredag den 26. juli 2013

Bryant University in Smithfield Rhode Island

Jeg er nu kommet godt til universitet i Smithfield, Rhode Island.

Flyveturen gik hurtigt og godt. Jeg havde godt selskab hele vejen og der var også film i flyverene. Universitetet er stort og består af flere bygninger. Der har regnet de to første dage her, så de fleste udendørs aktiviteter er enten aflyst eller flyttet indenfor. Jeg har prøvet Whiffle ball, arobics og vollyball indtil videre. Jeg regner med også at prøve fodbold (soccer), når vejret er til det.
Man er omringet af mennesker konstant, så om aftnen er jeg ret træt, + lidt jetlag har jeg nok også.
Jeg elsker, at alt er engelsk!! Det at være omringet af engelsk er ret så fedt :D

I lufthavnen i Boston stod der mange EF repræsentanter og på et tidspunkt, hvor vi var på vej ud, stod der to EF repræsentanter og bankede i gulvet med nogen pinde og råbte som cheerleaders og da vi gik igennem en dør, som de stod ved, byggede de en stemning op ved at råbe"oohhhhh, hey, hey, hey! "

Vi kørte i 1 og en halv time, i bus, til Bryant Universitet fra Boston Lufthavn. Det var nogen meget trætte danskere og svenskere, som var ombord der. Svenskerne mødte vi i lufthavn på Island og dem fløj vi sammen med til Boston.

Campen og universitetet har meget at byde på. Der er lidt faglige timer, masser af aktiviteter og god mad! Universitetet ligger "i en skov", så der er masser af træer og fine omgivelser :)

I morgen den 27 Juli, skal vi på udflugt til Providence Place Mall! Det skal nok blive hyggeligt. 400 mennesker i bus på vej til et indkøbscenter ;)

Lufthavnen på Island. Vi havde to timers pause, så vi satte os ned på gulvet og spiste lidt mad

Mine dejlige flyve kammerater