mandag den 22. juli 2013

Dato sat, jeg tager fat! :D

Så er datoen sat for hvornår, jeg skal afsted! Jeg skal afsted den 24 Juli 2013 :D Jeg skal nu have taget fat i næsten alle mine ejendele og få pakket til mit kommende år <3


Jeg flyver fra Kastrup til
Island - Reykjavik lufthavn og videre
til Boston.
Jeg rejser fra København med mange andre danskere, som skal på Camp, ligesom mig. + En voksen fra EF organisationen, Louise Jensen.
Når jeg lander i Boston skal jeg videre til den her Camp, som er en Language and Culture Camp, der foregår på Bryant Universitet i Smithfield, Rhode Island.

Det er et universitet, hvor cirka 400 EF studerende, ligesom mig der også skal være i USA i 10 måneder, kommer og bor i 10 dage. De kommer fra forskellige steder i verdenen. Dem, der skal på Bryant Universitet kommer fra Østrig, Danmark, Tyskland, Italien, Japan, Korea, Holland, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz og Taiwan.

Vi skal bo, som var det en efterskole. Jeg får to - tre roomies/værelseskammerater. Jeg skal have fire faglige timer per dag: conversational engelsk, geografi, aktuelle spørgsmål, og livet i Amerika. Om eftermiddagen kan jeg vælge blandt en bred vifte af aktiviteter (sport, musik, kunst og kunsthåndværk, drama, film osv.). Jeg er forpligtet til at deltage i et bestemt antal af disse eftermiddagens aktiviteter for at "bestå" Campen.


Jeg vil lære en masse om mig selv og mit nye land (USA) på lejren, som vil hjælpe mig med at gøre overgangen til mit kommende amerikansk liv, lidt lettere. Jeg vil også få det vildt sjov og møde mange nye venner!!