søndag den 18. august 2013

First day in Lebanon

Jeg ankom til Lebanon, IN (Indiana) den 3. ved 11:20 tiden om morgenen. Jeg mødte min familie med et stort smil på læben. Stephani, Jacoby, Kevin og Dawn stod i lufthavnen med et "Welcome Maja" skilt i hånden! Stephanie filmede min ankomst. Og jeg mødte også min IEC kontakt person, Michelle.

Vi kørte hen og fik frokost på Cracker Barril, dejligt med noget mad. jef fik mad i lufthabnen før jeg fløj, men mad er altid dejligt. Jeg fik en velkomstgavi i bilen. Det var en taske fuld med neglelak sager. Der er alt hvad jeg har brug for! Heldige mig! Jeg skal helt sikkert i gang med at lave nogle negledesigns.

Efter frokost kørte vi hjem og satte min kuffert og takser af. Derefter kørte vi til min mormor og morfars hus. De var super søde. Derefter kørte vi til min bromands og Stephanies hus. Jeg spurgte min mor, hvordan jeg skulle sige hej til ham. Og spurgte om det ikke kunne være sjovt at sige "Hey Bro!" og så grinte, hun og sagde at det var en fed ide. Så det gjorde jeg og det grinede han ad! Han er jo alenebarn, så nu, da jeg er hans søster og sagde det, var første gang for ham, haha.

Om aftenen spillede min mors ynglings basketball hold(Women basketball ved navn Fever), så vi kørte ud og så kampen. Michael, Dawn og jeg. Det var en fed oplevelse, selvom jeg var træt. Min mor og Michael har sæsonkort til  deres kampe, så vi har været ude og se deres kampe et pr. gange siden.