mandag den 19. august 2013

First school day and all

Jeg startede i skole den 8. august 2013.


Jeg har allrede lektier for og jeg kan godt sige jer, indtil videre er biologi et svagt fag. Der bliver brugt mange engelske faglige ord, så jeg er super taknemmelig for at Google Oversæt findes.  

Jeg har valgt 8 forskellige fag: 

Entrepreneurship & New Ventures, Didital Design (da de ikke havde en fotografi klasse), Biology 2, English. Det er de fire klasser jeg har (kronologisk) på ”black days" som hver anden dag. 

Gold day er de dage, der ikke er black day. Så det skifter med Black, Gold, Black, Gold osv. 

På ”gold days” har jeg Intro to 2D art, som bliver lavet om til 3D art efter første semestre, Algrbra 2, United States History og så Study Hall. 
Vi har fire klasser hver dag. Vi har ca. 5-6 minutter til at gå til den næste klasse, vi skal have. Dagene hedder ”black and gold days”, fordi skolens farver er de farver. Skolens maskot er en tiger, hvilket jeg synes er ret fedt! :D

Jeg starter min skoledag klokken 7: 55 og slutter klokken 14: 45. Fodbold træning starter klokken 15:30 og slutter enten klokken 17:30 eller 18:15. Derefter er det hjem, bad, spise og så lektier.

Alle eleverne på Lebanon senior high school skolen har modtaget en MackBook Air. Den er super dejlig! Det er den jeg bruger til at blogge fra, lave lektier på og sende mails fra.

Jeg var ude og shoppe nyt skoletøj med min mor og veninde Madison, dagen inden første skoledag. De hjalp mig med at finde noget super fedt tøj, som havde nogen fede farver.


Min skole

Min computer

Madison og jeg

Mit første skoledags outfit