fredag den 16. august 2013

Goodbyes At Camp

Natten og morgnen den 3. august 2013 var en rigtig, rigtig træls og irreterende oplevelse ;( Jeg var ikke i humør til at tage billeder eller noget den nat og morgen.. Det var den nat og morgen jeg skulle sige farvel til alle mine venner og veninder på campen. De gjorde denne camp awesome!

Jeg græd temmelig meget den aften, hvor de rejste.. Specielt mene bedste veninder, min roomie Emma og Luciana fra Tyskland. Og også da min ven Max rejste.. Nogen af de andre rejste efter, jeg havde kørt fra campen til lufthavnen, og jeg havde allerede grædt meget der, så jeg var kørt lidt tør. Men det betyder ikke, de betyder mindre for mig. De var så sjove alle sammen på hver deres måde og det var en perfekt mixed gruppe.

Folk kom og trøstede mig, fordi mine øjne var røde og jeg så ret så knust ud. Det har været en fantastisk oplevelse at være på camp.

Men meget hårdt for mig at skulle sige farvel (forhåbentligt, på gensyn) til folk, jeg elsker en gang til..

Jeg skriver stadigvæk med mine venner fra campen. Jeg skriver mest med mine camp – og amerikanske venner. Jeg savner virkelig mine venner fra campen. De er så super dejlige! 


Alle jer i Danmark, skal jeg nok også komme til at savne, bare rolig <3 Men lige nu har jeg travlt med skole, lektier(hvilket er udfordrende, da ALT er engelsk..) og fodbold træning og kampe + jeg også skal holde mit sociale beskæftiget.
We don't want to leave camp