mandag den 19. august 2013

Soccer

Soccer træningen er, som nævnt tidligere, godt i gang. Den begyndte den 5 august (mandag) og jeg ELSKER det. Jeg er blevet gode veninder med faktisk alle pigerne, som træner fodbold. Vi er 32 piger i alt, det vil sige vi er to hold.


Vi spiller 11-mand på banen og med offside. 
Der er to Teams/hold. Der er det gode hold, som hedder Versity, der spiller de gode spillere og de fleste senior, hvis de er gode nok. Derefter er, Junior Versity, som er det knap så gode hold. Men der spiller de spillere, som ikke kom på Versity holdet.

Vi fik vores hold af vide til vores træning d.12. Jeg kom på JV holdet. Jeg ville gerne have været på Versity holdet, men det OK. Jeg er gode veninder med alle og jeg får nok også noget mere spilletid på JV. 

Da holdene blev sat havde jeg ikke fået tilladelse til at komme på Versity holdet, fordi der findes nogle organisationer, som sender exchange students til udlandet kun for at spille en sport. Så de spiller super godt for skolen. Derfor skulle de sikre sig, at jeg ikke kom hertil for den grund. Holdene blev sat og jeg fik nogen dage derefter afvide, at der havde været en fejl og at jeg også har en chance for at spille på Versity holdet. Derfor vil jeg træne godt til vores fodbold træninger. Mine fodboldkammerater på mit hold og det andet hold, siger at jeg er ret så god. Så de håber jeg rykker op. Mine træner kigger stadigvæk på mig under træningerne, fordi de har ikke set mig spille og alt det der, lige så lang tid som de har med de andre spillere. Jeg ved heller ikke, hvilken position, jeg spiller på banen endnu, da de stadigvæk holder øje med mig.

Jeg har haft ondt i mit knæ én gang, men det var, da fodboldtræningen lige var begyndt, mandag den 5. Mit knæ har indtil videre virket godt og der er ingenting.. Måske lide øm en gang imellem, men det er fint. Jeg har ikke haft nogen problem med mit opereret knæ nu. Det har det så godt, så godt, ind til videre.

Vi spillede Black and Gold game her i lørdags. Det er en kamp, som næsten alle sportsgrenene på skolen har. Vi spiller vores egen sportsgren, mit er fodbold. Hele vores pige fodboldhold bliver delt i to hold og så spiller vi en kamp imod hinanden på 30 * 2min. Det var rigtig sjovt!!

 Jeg gør mig umage med træningen..