søndag den 25. august 2013

Weekenden der gik

Weekenden den 23, 24 og 25 august.

I denne weekend har jeg spillet fodbold! Jeg har vabler og sår på mine fødder, men jeg elsker det. Jeg har virkelig savnet at spille fodbold og med de teammates jeg har, så er det fantastisk :D 
Lørdag efter min fodboldkamp tog min familie og jeg hjem. Jeg lavede både pedicure og manicure på mig selv og ved 5 tiden kom Jacoby min nevø som er mere en lillebror for mig over og overnattede. Han og jeg legede med vand og vi spillede basketball og bowling. Efter han blev puttet i seng lavede jeg mine lektier.. Fordi dem skal jeg også bruge tid på..

Søndag blev Jacoby hentet, jeg ordnede mine pligter, som er støvsugning af huset og rengøring af mit værelse og badeværelse. Derefter kørte vi lidt på ATV'en og satte nogle opslagstavler op på min væg. 
Min mor og jeg kørte ud og shoppede. Jeg fandt en T-shirt og en cardigan. På vej hjem kørte vi hen til Orange Leaf, som er en butik med Frozen Yogurt!! Super lækkert, det kan jeg virkelig anbefalde! Det er ligsom is, men sundere og det smager rigtig godt!!

Chiller efter kampen

Nogen af fodboldpigerne
Jacoby

Vandkampppppppppp


Mine neglesagertaske