mandag den 16. september 2013

Back to the 50th festival


50th festival

Weekenden den 13 august startede hårdt men godt ud! Fredag var en normal skoledag, men inden skolen starter var der FCA meeting på skolen. Derefter almindelig Gold Day skoledag som sluttede klokken 2.45pm. 3.30 startede fodbold. Det sluttede klokken 6.pm. Jeg havde inviteret Olivia fra mit fodboldhold til Fever Basketball Game, så klokken 6.15 kørte vi afsted til Indianapolis med Dawn, så kampen og selvfølgelig vandt Fever!! :D :P Derefter hjem og Olivia overnattede. Vi spillede Ping Pong, Pool, Wii og så en film. Det endte med at vi kom i seng ved 1.45am tiden. Så Yeahhhhh, fredag var en virkelig lang dag, men super sjov.

Lørdag, tog Dawn og jeg til back to the 50th festival i Lebanon centrum. Super hyggeligt og sjovt. Der var en virkelig god stemning. Jeg mødtes med Madison. Sådan en dejlig pige!! 
Og da Dawn og jeg gik hjemad, stoppede vi op ved en af bodernn, hvorpå der stod "Stem på NIELSEN som sheriff." Vi faldt i snak med den mand ved navn Nielsen, og det viste sig at han har familie i København. Det var ret så sjovt og tilfældigt.

Søndag tog vi ud og spiste frokost med min IEC, som er min EF(min udviklings organisation) kontaktperson her i USA. Hun hedder Michelle og hun er amerikaner. Det er hende jeg snakker med omkring, hvad jeg går og laver og hvordan det går og jeg stiller spørgsmål, hvis der er  noget jeg er i tvivl om. Og det gik rigtig fint. Michelle er en meget flink dame og hun har 5 andre Exchange students, som hun også er IEC for. + Hun har sin egen exchange student hjemme hos hende selv.The sheriff and me