lørdag den 21. september 2013

Kentucky

Family trip


Lørdag den 31 august 2013 tog Kevin, Dawn og jeg på familie udflugt til Kentucky – Louisville.  Det tager ca. 2 timers køretur. Jeg havde snakket lidt om at Kentucky kunne være et fedt sted at tage hen og så foreslog Dawn at vi tog afsted to uger efter.

Jeg ville rigtig gerne finde nogle fede ting at give min lillesøster, Mette, i fødselsdagsgave. Hendes fødselsdag var her den 14. September. Derfor var turen til Kentucky perfekt. Min lillesøster er stor fan af skuespilleren Josh Hutcherton, som er en af hovedpersonerne i The Hunger Games, og han bor tilfældigvis i Kentucky. Vi mødte ham dog ikke.. ”bummer”. Men fandt nogle ret så fede ting.

Jeg poster dette indlæg lidt sent, fordi jeg ikke vil afslører noget omkring, hvad jeg har købt til Mette i fødselsdagsgave, inden hun egentlig har modtaget pakken.

Vi kørte hen og så heste væddeløbsbanen Churchill Downs.  Det var ret interessant, at se hvor meget folk egentlig er interesseret og hvor stort, det egentlig er at se heste løbe en omgang , der knap tager et minut og så enten vinde en masse penge eller tabe dem. :D

Vi spiste frokost på en mexicansk restaurant og derefter fortsatte vi til Kentuckys Baseball bat shop and factory. Vi tog en rundtur inde i fakteriet og så hvordan de designer og laver bat til professionelle og hvordan man lavet er bat overordnet.

Det var en dejlig endagstur til Kentucky og vi regner med at tage tilbage dertil. Men  til en anden by :D
Det er voks-mennesker

On our way home