mandag den 14. oktober 2013

First American Weeding


Amerikansk Bryllup

Fredag den 27. September var jeg til mit første amerikanske bryllup. Jeg tog skolebussen hjem, så ingen træning, fordi jeg ikke ville have tid til at klæde om og gøre mig klar hvis jeg først skulle komme hjem klokken 6,efter fodboldtræning. Dawn overraskede med gaver, da jeg kom hjem. Hun havde købt en nederdel, en kjole og to bluser. Det var super sødt af hende og jeg var klædt i kjolen til brylluppet.

Brylluppet startede ved 18.30 tiden, det var ikke holdt i en kirke men et sted de havde reserveret(The Palomino)  og festen efter vielsen var også holdt der.
Da Dawn og jeg trådte ind i rummet, hvor vielsen skulle holdes, blev vi eskorterede til vores pladser af  to mænd, som er familiemedlemmer af brudeparret. Kevin kunne ikke deltage i brylluppet, da hans arbejde kom i vejen, så han kunne ikke nå at komme hjem i tide til at komme med.. (Vi tror han gjorde det med vilje;)

Jeg tror vielsen tog ca. en halv time. Og derefter blev vi vist ind i en rum ved siden af, hvor der var snacks og drikkevarer. Vi ventede der intil de havde stillet bordene i vielsesrummet på plads, fordi så ville middagen og festen også blive holdt derinde.

Brudeparret er; Amy Ping og Brian Shose. De blev til Amy Shose og Brian Shose
Michael, my brother and Stephanie, my sister in-law were bridemates.

Brylluppet var smukt, der var stor bryllupskage, dansegulv, de obligatoriske danse imellem bruden og gommen osv. - Med forældrene, der var taler, kastning af bryllupsbuketten, god mad og der hvor gommen tager en ” a garter” af brudens ben.

Alt i alt en meget godt bryllup! Det er perfekt og jeg havde det rigtig sjovt!