søndag den 20. oktober 2013

Halloween

Weekenden d. 11-13 Oktober

Denne weekend var en super weekend. Jeg fik besøg af en af mine gode veninder Caroline Assum Hacktack fra Danmark i denne weekend. Vi mødtes på en EF weekend- perperation camp i Danmark og aftalte, at vi på et eller andet tidspunkt skulle mødes mens vi begge er i USA. Hvilket så viste sig at blive en weekendtur for hende fra Tennessee til Indiana og have det sjovt med mig. 

Caroline kom til mit hus fredag morgen ved 10-tiden. I Tennessee, i det område Caroline bor, har de efterårsferie to uge før, os her i indiana. Hun havde ferie i ugen 7-11 oktober. Og jeg har ferie fra den 28 oktober -1 november. 

Caroline hyggede sig med Dawn og min nevø Jacoby, mens jeg lærte et pr. ting eller to i skolen. Om aftnen tog Caroline og jeg til Lebanon football game og Caroline mødte ret mange af mine amerikanske kammerater der. Dawn var hos min amerikanske mormor og morfar. Fredag var det min amerikanske mormors fødselsdag, så hun var ovre og besøge dem imens vi så kampen. Mine amerikanske bedsteforældre bor 3 minutter fra skolen, så det passede fint at vi kunne gøre det sådan. 
  Det var ret koldt udenfor den aften, så ved 9 tiden besluttede vi os for at leje en film og tage hjem og se den! Vi så Shark Night! Det er en ret god film. Caroline havde set den før og anbefalede den. Jeg var frisk på at se den, jeg har ikke set nogen haj film før, så denne her film var faktisk ret god. 
     Kevin var på konferrance og kom hjem ved 10-tiden fredag aften. Han fik også hilst på Caroline og stillet nogle spørgsmål omkring hendes oplevelser indtil videre. Caroline ved ret så meget fakta omkring Danmark, så de spørgsmål jeg ikke har kunne give et korrekt svar på, det har Caoline kunne svare på. Så hun hjalp med at fylde hullerne. 

Morgen efter besluttede vi os for at tage ud og shoppe. Vi kørte til Greenwood Mall og brugte 5 timer der. Det var super hyggeligt og Caroline er en super dejlige pige at tilbringe en hel weekend med! Efter de 5 timers shopping spiste vi frokost-dessert at a CheeseCake Factory! Vildt godt! Jeg glemte desværre at tage et billede af kagerne. Men de var store og smagte himmelske. Det kan anbefales at prøves ;) 

Om aftnen kørte Dawn, Stephanie, Caroline og jeg ud til Hanna's Haunted Houses!!!! Det er et halloween sted, hvor du har det for fedt og bliver så skræmt og forskrækket, at du falder om. Ej, Vi havde en skøn tid der!! Vi grinede for vildt af hinanden blive skræmt fra vid og sans. 

Der var seks forskellige forlystelser. Der var en "HayRide", hvor du sidder i en trailer, der bliver trækket af en traktor og så kører vi ind i en skov, hvor der er skuespillere som er klædt ud, der forskrækker dig og prøver at komme op i traileren. De her skuespillere eller arbejdere er klædt godt ud, så det gør bare oplevelsen eller forskrækkelsen større og bedre.  
 
Der var også en "CornMaze,"!! vildt fedt!! Det er en kornmark, hvor de høster cornet, så det bliver til en labirent. Inde i labirenten er der andre skuespillere, som gemmer sig i kornet og kommer efter dig og springer ud foran dig! Plus der er en mand, som går rundt med en motersav og kommer efter dig!

   Der var også en Haunted House forlystelse, hvor det var tre forskellige haunted houses i en stor! Det var den sidste vi prøvede og den mest skræmmende, men også sjoveste!

Men det var nok den mest skræmmende og grænse overskridende. Det var en smal gang, som vi gik på og den første del af forlystelsen var med temaet "Medical malpractice," som vil sige at en sygeplejerske eller doktor har gjort noget forkert i deres operationer. Det var vildt grænseoverskridende og jeg nærmest borede mine negle i Carolines arm. Alt var tæt på dig og der var også skuespilleder, der kom ud gennem døre lige ved siden af dig. Og lyset derinde var strobe light, så mange ting var svære at se..

Derefter var det "Hide and seek". Det var en lille pige, som ledte efter nogen af lege med dukker med.. Og derefter var det "CarnEvil". Som var klovne!  

Der var et tidspunkt, imens vi var derinde, at Caroline og jeg blev så skide bange, at Dawn og Stephanie som gik bag os, grinte af os! De grinte hvergang vi blev bange.  
Men denne her gang kunne de ikke stoppe med at grine. 
   Caroline og jeg gik forrest, vi var i klovne afdelingen og havde 3.D briller på, så alt virkede til at komme tættere på dig. Vi gik omkring et hjørne og en stor skulptur af en klovn stod der og lidt længere væk stod der en til. Vi gik langsomt frem, men pludselig "Væltede" skulpturen ned, som om den ville ramme os!! Jeg blev vildt forskrækket og bakkede op. Caroline og jeg havde vores arme lænket sammen, så da jeg træk hende tilbage af forskrækkelse, hamrede hun sin ryk ind i muren. 
   Der var uhyggelig musik over der hele, så jeg hørte ikke Caroline nævne, at hun slog sin ryk + jeg var ret så bange. 
    Jeg træk Caroline videre, fordi jeg ville væk, uden at vide, hvad der egentlig foregik. Caroline havde bøjes sig ned og havde en hånd på hendes ryk. Så da vi kom til den anden skulptur, væltede den også!! Plus! Der kom en Klovn ud fra endevægen! Jeg blev skide bange og gik i panik. Til at starte med træk jeg hende frem ad til venstre, hvor vi skulle omkring et hjørne for at komme væk. Men da den klovn kom ud fra endevæggen,  bakkede jeg op og stadigvæk hen mod venstre... Jeg træk selvfølgelig, lige så bange og forskrækket Caroline med mig. Jeg ved ikke om vi gik i forskellige retninger, men caroline slog sit hovede ind i en af væggene og vi faldt næsten. Og imens alt det skete FLÆKKEDE Dawn og Stephanie af grin bag ved os.. Da vi kom væk fra det hele og var ude af den, hvilket var to hjørner væk. Sikrede vi os at Caroline var okay og så grinede vi alle sammen af det! Det var en mega sjov aften.

Den sjette forlystelse var SAW. Vi prøvede den dog ikke, da vi mente vi havde fået nok for en aften :)
Her er linket, som er hjemmesiden til Hannah Haunted Hauses
(linket åbner i et nyt vindue)

Søndag morgen kørte vi ud og afleverede Caroline til hendes værtsfamilie og de kørte derefter hjem til Tennessee. Hendes værtsforældre og deres anden exchange student (de dobbelt hostede) havde tilbragt lidt tid i Indianapolis og hos værtsfarens søster, som bor her i Indiana.

Endnu en awesome weekend overstået!!! <3