tirsdag den 8. oktober 2013

Ugen der gik

Ugen der gik
(16 - 22 september)

Monday: Jeg havde en biologi test mandag. Og jeg fik A! 
Efter skole havde jeg to fodboldkamp J Min første Versity kamp og derefter spillede jeg også for JV. 
I versity kampen lagde jeg op til et mål. Kampen endte 3-1, vi vandt imod Benton Central.
JV tabte 2-1. Jeg scorede et mål.

Homecomming ugen startede også i den uge, så der har været homecomming aktiviter, hvor vi klædte os ud. 
Mandag var ”Trike day.” Efter skole gik vi hen til vores Track, hvor eleverne i vores forskellige Lab klasser, cyklede på deres Trikes. 
Vi havde vores Trike t-Shirts på den dag med et slogan på, som min lab klasse havde bestemt. Min Lab+klasselærer hedder mrs. Decker, så vores slogen var; ”WARNING: Triking tigers will Deck you!

En Labklasse er 25 minutter, du har i skolen til at gå til lærer for hjælp eller hænge ud i vores Lab klasse. Min klasse vandt ikke cykelløbet, men det var rigtig sjovt! Det er sjovt at se High School elever, der cykler på rigtig små Trikes. 

Tuesday: Første Versity træning. Det var fedt og seriøst. Andet skete, der ikke rigtig den dag.. 
Der var ”Nerd day”!!Det var sjovt, jeg havde suspenders og briller på og mine bukser højt og trøjen inden i bukserne. Det var et sjovt tema! Jeg fik nogen sjove komplimenter på det outfit ;)
Wendsday; Fodbold kamp imod Triwest. Versity tabte 1-0. 
JV endte uafgjort  1-1. Jeg scorede 1.
Pyjamas day!! Onsdag kom jeg i skole med pyjamas bukser, hygge sokker og hættetrøje på. Og jeg havde sat mit hår op i en knold. Jeg så ret nuttet ud, fik jeg af vide af mine veninder. Mega behagelig skoledag.


Thursday; Versity fodboldkamp, vandt 3-1. 
Superhero dayyyyyyyyyy. Dagens tøj tema var superhero, så jeg klædte mig ud. Det var ret fedt. Nogen går lidt for meget op i det, sådet var ret sjovt at se. Men man havde en undskyldning for at se sjov ud J


Friday; Homecomming game!!!!Og vi vandt! Det var ret så fedt, men det regnede dog noget! Vi havde ingen fest, kun kampen og godt selvskab, men det var også awesome. Det regnede, men det var til at holde ud. Der var en god stemning, så det var super. Efter kampen tog Dawn og jeg hen til en video shop og lånte nogen film og så tog vi hjem og så film fredag aften.

Saturday; Tunering! Vi skulle have spillet tre kampe, men det endte kun med en, fordi de to andre stod af. 
Vi vandt kampen 3-1 og jeg scorede 2 mål. Derefter mødtes holdet i skolens”community room” og spiste en masse mad, havde vores egen lille private Triketunering og spillede spil osv.


Sunday; Basketball game! Med Tiffany and Olivia, mine veninder ;) + Dawn, Kevin, Stephanie, Michael, Jacoby (min familie) og Julie og Bill, som er mine værtsforældres venner. Vi havde en suite, som er et rum kun for os og vi så kampen derfra. Og der var masser af god mad der! Det var en dejlig dag og en dejlig uge!