onsdag den 6. november 2013

langsom, I know


Som I nok har bemærket, så sker der ikke så meget på bloggen. Det er svært at finde tid til at poste nyheder og oplevelser!
Bare rolig hahaha. Jeg laver/oplever rent faktisk en masse her i USA. Det er bare ikke altid jeg lige får lagt nyheden eller oplevelsen på bloggen. Jeg håber, I kan forstå, at jeg ikke kan dække det hele, men jeg kan prøve. Jeg har nemmere adgang til Facebook, så I kan også følge med i mine billeder og postes der.

Jeg har faktisk oplevet så meget, at jeg ikke er sikke på, at jeg laver indlæg omkring alle. Jeg vil nævne de store ting jeg har lavet lige pt. og skrive lidt om det ;)

Jeg har været ud og arbejdet frivilligt ved et cykelløb en hel weekend. Dawn og jeg stod op klokken 4 lørdag morgnen, fordi vi skulle køre ret langt til det sted, hvor cykelløbet var. Vi var oppe til 22:30 den dag. Vi arbejde fra klokken 7 til 14 og var temmelige trætte om aftnen. Vores arbejde gik ud på at give alle de kommende rytter deres parpier/mappe med deres informationer. Os(frivillige arbejder) stod ved papkasser, hvor mapper med informationer til hver individuelle rytter var i. Rytterne ville komme op til os med et nummer og vi ville så finde personens informations mappe, baseret på nummeret. Meget effektivt.  
Søndag stod vi op klokken 6:30 og klokken 8 begyndte vi vores arbejde, som var ved det første pausestop på cykelruten. En meget god og interesant weekend. Det var faktisk sjovt og man mødte en masse mennesker. Jeg fik også nogle veninder der.

Jeg har også lige haft efterårsferie! Det var i ugen fra den 28 Oktober til 1 November.  En super ferie! Vi tog en hel uge til Florida. Vi kørte hjemmefra lørdag morgen den. 26 oktober og kom hjem den 2. November. Vi fløj derned fra Indianapolis lufthavn til Orlandos lufthavn, 2 og en halv timers flyvetur. 

Den første dag tilbragte vi hos nogle af Dawns familiemedlemmer. Courtney, som er Dawns "Second Cousin" havde fået en lille pige, så turen var for at se hende. Men det varede ikke længe inden vi rejste videre til Orlando, faktisk drog vi dertil dagen efter. Vi tilbragte 4 dage i Disney World!! Det er gigantisk! Den 30. Oktober blev der dog sat lidt tid af til at lykønske min mor i Danmark - stort tillykke med fødselsdagen!

Og efter Disney World tog vi til Datoya Beach for to dage! Det var en skøn skøn skøn ferie! Vejret var bestemt også med os. Det var 26-30 grader dernede! Super lækkert. Plus der var pool ved de resorts vi boede på.