lørdag den 4. januar 2014

Christmas finals

Sidste uge inden Juleferie den 20. December havde alle på LHS - Lebanin High School finals! yeah... no

Jeg skulle have en prøve i alle mine fag, hvilket er 7 forskellige klasser, som er splittet op over 3 dage. Jeg fik "Study Guides" i de fleste af mine klasser, så jeg havde noget at gå ud fra ;)

  • Tirsdag den 17. skulle jeg op i Entrepreneurship, Digital Design og Engelsk. Tre eksamner på en dag efterfuldt af flere de næste dage. 
  • Onsdag skulle jeg op i Art og matematik.
  • Torsdag var sidste dag med eksamner og jeg sluttede af med de to hårdeste klasser U.S. History og Biologi. Hvilket også var de to prøver med flest spørgsmål. 


Karakterskala fra begge lande
A,B,C,D,E,F
12,10,7,4,02,00,-3


M1= first Midterm. Middle of Quater
Q1= first Quarter. Middle of Semester
Se1=First Semester. All grades put together to one final grade in each class
Restart. Starter forfra igen
M2= Second Midterm. Middle of Quarter
Q2= First Quarter. Middle of semester
Se2= Second Semester. All grades from second are put together to one final grade in each class

Min Entrepreneurship klasse er næsten fyldt med Senior studerene, og meget få Juniors, hvor jeg er en af de Juniors. Den bedste test jeg havde var i min Entrepreneurship and business ventures klasse. Min lærer kaldte hver elev op en af gangen efter prøven for at fortælle os hvad vores scorer var.
Det blev min tur til at gå derop og Mr. Jorris smilede til mig og sagde "highfive du havde 96% du har topscoren i klassen! Good job!" Jeg blev så glad!! Jeg mener OMG! Topscore ;)

Digital Design var hurtigt og ok nemt, vi havde fået nogle af spørgsmålene i vores "Study Guide", så et solid A. Ja tak :)

Engelsk gik fantastisk som i kan se jeg havde 90.6 og vi havde lige inden prøven afleveret et stort projekt, som jeg fik 110% i, fordi jeg valgte et projekt der krævede lidt mere end nogle af de andre muligheder vi havde. Så jeg endte med et A+

Art var esay-peasy. Den skulle sådan set bare overståes. A

Matematik var sværer end jeg troede. Jeg vidste den ville være svær, men jeg følte at de fleste beregninger jeg lavede var forkerte, men jeg endte heldigvis med et A-

U.S. History var åbenbart en slem en. Jeg troede jeg havde gjort en rigtig godt arbejde med at læse op til dne, skrive notater på et lille stykke parpir vi måtte have med os. Men nej.. ikke helt som jeg troede. Jeg ente op med et C+ i den eksame. 100 spørgsmål omkring de min. 5 store historiske begivenheder vi havde lært igennem 1. semestre hvilket er 5 månedere. Det er altså også lidt svær at huske alt det..

Biology blev til et A-. Ikke helt tilfreds, men det er helt fint. Denne prøve var også 100 spørgsmål.