lørdag den 4. januar 2014

Cooking


Jeg kan godt lave mad, sådan da..

Jeg har indtil videre bagt pebbernødder, fikset boller i karry, frikadeller og drømmekage og jeg har introduceret mine venner og familie for dansk slik. Ikke alt er favorit..

Lag mig sige at dansk slik, så som Anton Berg, Super Fliers, Gajol slet ikke er deres smag, for det meste.. Jeg ved mormor og morfar og Kevin godt kan lide Superflyers, men mange andre spytter det ud lidt efter de har puttet det ind i deres mund :p Det ser ret så sjovt ud!!

Dumle, Marabau, hvidedrømme, Truxa karamelsmag, Polo, brunkager er ligsom Gingerbread men and house her, så dem kan de også godt lide! 

De fleste gange jeg har fixet dansk mad så som frikadeller, som jeg har fikset to gange, har der været for meget salt i det.. Det smager bare ikke ligesom mors gode danske frikadeller! 
Min veninde Stephanie bagte en Drømmekage fra bunden af - helt alene! Rigtig godt arbejde faktisk! Men hendes topping som er karamel og kokus havde lidt for meget salt også... Jeg ved ikke hvad det er.. men der er åbentbart noget galt med salten herovre hahaha.