mandag den 17. februar 2014

Juledag og aftenJeg ved godt dette her er et meget gammelt indlæg, men jeg har bare ikke fået skrevet det færdig ellers også har jeg arbejdet på andre ting og indlæg.

Juledag den 23 December inviterede jeg min ene kusine Olivia på besøg for at bygge et "Gingerbread House" sammen. Vi brugte RET så lang tid på at bygge det. Vi endte op med at lukke en af de kander, som vi brugte til at holde væggene op med, inden i huset, så vi fik det først ud da vi spiste huset. Olivia overnattede til juledag, hvor resten af hendes familie, Kevins familie osv. kom over for at fejre jul sammen. 

Jeg havde også chancen for at Skype med min familie den 24, så da det var frokost tid her i amerika passede det med at de kunne skype inden de begyndte at spise middag. Så vi fik skypede i 30 minutter og jeg fik hilst på alle! Der var lidt problmer med forbindelsen derfor slutte det relativt tidligt. 

Menuen for min juleaftens middag var Pizza og Chicken nuddles osv. I kan se det jerselv på mine billeder herunder)

Jeg fiksede risalamade(ret så svært at fikse!) og der var kirsebær sauce med det. Min familie derhjemme sendte os alle ingredienserne og opskrift til at lave det, så det skulle vi da helt sikkert lave juleaften! De kunne faktisk godt lide det, så det var dejligt at se! Og hvad er risalamade uden en mandel gave, så det havde min familie også taget sig af. De sendte en Marzipan-gris og min onkel vandt  den og var så venlig at dele den med alle i rummet.

Efter spisning vi gik in i biograf-rummet og alle var samlet der. Her spillede vi et dansk spil! Nemlig Pakkespil!!! Så alle gaverne blev puttet ind i midten af cirklen. De blev fordelt ud og vi havde alle sjov med at spille det!

Derefter spiste vi noget mere og så skulle der åbnes gaver. Vi fordelte gaverne ud så alle dem der tilhørte dig selv ville være ved dig og så åbner de yngste deres gaver først og vi kigger på. Derefter går det med alderen og vi kigger alle på. Jeg åbnede gaverne, jeg fik at dem der var der(Bedste forældre, kusiner/moster/Onkel og senere på aftnen, da alle undtagen Stephanie, Michael og Jacoby, var taget hjem åbnede vi gaverne vi gav til hinanden. Ret anderledens system - det er ikke alle familier der gør det sådan, men min gjorde det i år.
 My Gingerbread man 

 Olivias gingerbread man

 Me and my cousin Olivia

 Our final product 

 My side of the house

 Olivias side of the house

 Juledag morgenmad

PuppyChow OMG!!! LOVE IT 

 Fikser Risalamade.... Det er jo sygt svært!!!


 Min fætters kæreste Marry og min fætter og kusine Olivia og Laurens mor - Linda


 Mit juleaftens aftensmad 

 Pizza, juleaften.. haha

 Kevins side af familien

Chiller inden vi skal til at spille pakkespil (dansk spil)  Hvad jeg fik ud af pakkespillet :)


 Taner. Min værtsmors brors søn.

 Spille tid!


Jacoby slog sit øje julemorgen og her viser han hvordan han "smiler" 

 Min værtsmors gave til Stephanie og Michael. Jacobys hænder printet på et fad, så det ligner rensdyr.