fredag den 13. februar 2015

That's what's happening ;)


Nogen læsere af denne blog har muligvis lagt mærke til hvilket mega "Twist" bloggens layout har foretaget sig!? Bloggen handlede nemlig i år 2013-2014 om mit High School Year i Amerika, men derefter gået i stå :(

Nu trækker jeg den op fra støvet! Say what? Med et helt nyt fokus! Jeg har fundet nogle nyere, mere up-to-date emner at skrive og udgive om!! Min interesse og entusiasme for nye ting er genopfrisket and I'm Back!

This Is What Is Happening

Som fanen på siden lidt indikerer, SÅ vil bloggens fremtidige omdrejningspunkter forholde sig til emnerne: Traveling, Beauty and Fashion by Maja Design, hvilket er et bredt emne at skulle forholde sig til! Derudover vil der også blive annonceret ting og sager fra Stick2it, hvilket er et lille projekt af mine, som I vil komme til at høre meget mere om!

Mere uddybet beskrevet, så er meningen med Traveling, Beauty and Fashion by Maja Design, lagt til grunde af mange ting sammenlagt:

Maja Lindgren Nielsen, altså mig, er en pige, der er dybt forgabt i rejser og landes kulturelleforskelle. Læs mere her 
Fra mine rejser, oplevelser og individuelle smukke ture, vil jeg lade mig blive inspireret og dele min inspiration omhandlende disse overpunkter Traveling(rejseformål, oplevelser), Beauty(Kulturelle individualiteter), Fashion(menneskernes beklædning, omverden) med jer smukke læsere! Maja Design kommer ind i det her, fordi det jeg udgiver er ting og sager, jeg finder interessant og/eller jeg måske drejer til min stil og min måde at udtrykke mig selv. 

Who knows?! You might need to follow just to find out :*