onsdag den 18. februar 2015

The White Life ❄️

The Beauty Of The White Snow

En af mine favorit ting ved at tage på skiferie er, selvfølgelig at stå på ski/snowboard, men derpå også den overedrevet skønhed af en natur, man befinder sig omringet af! 


Jeg ville virkelig anbefale skiferier til alle, der elsker at se på skøn natur, nyde en varm drink i den hvide sne, samt elsker at fræse ned af løjperne, som var der ild i jeres bagdel! 
 Skønt med en dejlig, varm kop kakao med flødeskum efter at have fræset ned af løjperne, hvor den friske kolde luft har efterladt én med røde kinder. Siddende i godt selskab ved et træbord udenfor i solskinden, kiggende ud på den udsøgte udsigt. 

Kaiserschmarn, hvilket er en slags pandekager med flormelis <3

Germknödel, en stor bolle med svesker inderst inde overdækket af vaniljesovs! 

Og ja - selvfølgelig fræser skiløbere ikke kun ned af løjperne med derpå også hen til busserne! Dette vil altid være en del af skiferier, medmindre man tager bilen ;) Jeg siger dog bare, bussen er nogen gange meget hurtigere!! Man skal forvente masser af køer, men som dagen er ved at runde af, tager flere folk hjem og løjperne, plus liftende er næsten frie for mennesker! Yeah! <3

Fashion, says "What!?"

Mens vi har stået på ski, her i Wagrain, har vi set mange vidt forskellige påklædninger! Nogle mere normale end andre, haha! I går så vi rigtig mange udklædninger! Der kom bla. en ko skiiende med en klovn forbi os på et tidspunkt. Og når vi stod ved lifterne, ventende på at komme med, var det som om vi stod i kø til at slå katten af tønden! Sååååå vi regnede med, at det var pga. et fastelavns-tema, som de forskellige ski-skoler, samt rejse-bureauer kørte! ;)  Dette har været vores utrolige velklædte tjener! Jeg ved ikke, hvad der går af Østrigerne, men dette må jeg give dem! - De går "all-in" på påklædning, når det kommer til at give deres gæster et indblik i deres traditionelle kultur og en underholdende pause fra løjperne!